«Πρέπει να διδάσκεται στους παράγοντες αυτό που έκανε ο Καρυπίδης»

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε στον Libero 107.4 FM και την εκπομπή «Pressing» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΑΡΗ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΡΗΣ έχει μια ομάδα καταπληκτική. Μου αρέσει πολύ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Δεν το έχει εισπράξει όμως. Όχι ότι δεν βγαίνει Ευρώπη. Δεν μπορεί να βγαίνεις Ευρώπη και τον Αύγουστο να είσαι εκτός. Κάνεις ένα βήμα, κάνε και το άλλο. Δείχνεις ότι μπορείς να το κάνεις μέσα στο γήπεδο».

Για τον Καρυπίδη: «Το καλύτερο παράδειγμα της φετινής χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αν θέλει κάποιος να γίνει παράγοντας να διαβάσει την συμπεριφορά του Καρυπίδη προς τον Μάντζιο μετά το 0-5 με τον ΠΑΣ. Εκεί που ένας παράγοντας θα έριχνε τους τοίχους και θα έδιωχνε πέντε παίκτες, στον ΑΡΗ είχε ησυχία. Και μετά πήγε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Για το πόσο έχει αλλάξει ο Καρυπίδης από τότε που συνεργάστηκαν στον ΑΡΗ: «Έχει μεγάλη εξέλιξη. Πολύ σημαντικό αυτό που έκανε και κάτι που πρέπει να διδάσκεται στους παράγοντες. Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την ομάδα μας. Γιατί η επόμενη μέρα ήταν νίκη επί του ΠΑΟΚ και συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μια αλλαγή προπονητή και απομάκρυνση 2-3 παικτών μπορεί να είχαν αντίθετα αποτελέσματα».

Προτεινόμενα Άρθρα