Πρεμιέρα στο Βικελίδης για τον ΑΡΗ με τρεις σούπερ επιλογές!

από AllAboutARIS

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Άρης, που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Κρατήθηκε στο Περιστέρι, πέρασε άνετα από τις Σέρρες και έδειξε σε όλους από τι είναι φτιαγμένος! Ο Άρης ξεκίνησε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο και θέλει φυσικά να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, σε ένα ματς που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν να ξεπεράσουν τον Άρη, όμως δεν έχουν ούτε τη φανέλα, ούτε το DNA των «κιτρινόμαυρων». 

Έχοντας αποκτήσει ψυχολογία και με το ξεκάθαρο τακτικό πλάνο του Άκη Μάντζιου, ο Άρης μπορεί να κυριαρχήσει κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει κερδίσει οκτώ συνεχόμενες φορές στην έδρα του. Ο Αστέρας δεν μπορεί να… ακουμπήσει τους γηπεδούχους σε κανένα επίπεδο και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.72.

Είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα προσεγγίσουν το ματς με αμυντική προσέγγιση, όπως συνηθίζει άλλωστε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρης δεν θα απειληθεί, ενώ φέτος έχει πλειάδα επιθετικών λύσεων για να διασπάσει οποιαδήποτε κλειστή άμυνα βρεθεί μπροστά του. Το τέμπο θα είναι πάντως χαμηλό, οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τον συνδυασμό του άσου με το Unver 3,5 γκολ, σε απόδοση 2.38.

Για να είναι… ήρεμος και να φτάσει χωρίς προβλήματα σε μία σημαντική νίκη, ο Άρης θα χρειαστεί να ξεκινήσει με… γκάζια στο ματς και να μπει με επιθετική διάθεση από πολύ νωρίς. Ένα γρήγορο γκολ θα απλοποιήσει κατά πολύ την εξέλιξη της αναμέτρησης και το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι μέχρι το 30ο λεπτό προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα