Πριν την ήττα υπήρχε ο προβληματισμός…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από τον Ιωνικό έφερε και την απόφαση της απομάκρυνσης του Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο του ΑΡΗ, έπειτα από περίπου πέντε μήνες σε αυτόν.

Το αποτέλεσμα στη Νίκαια δεν ήταν ο βασικός λόγος αλλά περισσότερο μία… βαριά σταγόνα που προστέθηκε στον προβληματισμό ο οποίος υπήρχε εδώ και κάμποσο καιρό για την απόδοση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Άγγλου τεχνικού.

Ο Πάρντιου ήθελε ακόμη έναν μήνα για να κλείσει μισό χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Ένα διάστημα στο οποίο ο ΑΡΗΣ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης σε κάποιους τομείς αλλά παρέμεινε στάσιμος, με επίκεντρο τη λειτουργία του στο επιθετικό κομμάτι και την τακτική σύγχυση που φαινόταν να βρίσκεται σε πολλές περιπτώσεις.

Τη στιγμή που στον ΑΡΗ όλοι περίμεναν μία βελτιωμένη ομάδα μετά τη διακοπή, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τους τραυματισμούς να είναι ένα ελαφρυντικό αλλά ακόμα και μερίδιο αυτών χρεώνεται στον Πάρντιου λόγω της διαχείρισης των παικτών σε έναν ήδη “φορτωμένο” μήνα όπως ήταν ο Ιανουάριος.

Ολα αυτά είχαν δημιουργήσει έναν φυσιολογικό προβληματισμό στον Θεόδωρο Καρυπίδη, φτάνοντας στη χθεσινή βραδιά και την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με τον Πάρντιου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X