Προβάδισμα πλέι οφ για ΑΕΚ Λάρνακας

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 στη Λάρνακα την Παρτιζάν Βελιγραδίου με ανατροπή, ενώ έχανε 0-1 από την αντίπαλό της, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη σερβική πρωτεύουσα.

Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισάωρο και προηγήθηκαν στο 18’, Ο Ντιαμπατέ έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Πίριτς και γύρισε την μπάλα στην περιοχή στον Μένιγκ, ο οποίος έγραψε το 0-1.

Στο 33’, η ΑΕΚ ισοφάρισε, με τον Τόμοβιτς να παίρνει την κεφαλιά στο κόρνερ και την μπάλα να καταλήγει στον Γκαρθία, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεβάνοβιτς.

Στο 54’, ο Ρικάρδο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ. Στη συνέχεια, όμως, οι Κύπριοι κυριάρχησαν και στο 70’ ο Γκαρθία έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Μιλίσεβιτς έβαλε την προβολή και έκανε το 2-1.

ΑΕΚ (Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρθία (80′ Χριστοφόρου), Όιερ, Λέδες, Φαράζ (89′ Μάμας), Γκιούρτσο (61′ Γκάμα ), Τρισκόφσκι (61′ Άλτμαν), Ολατούντζι (61’Λόπεζ) .

Παρτιζάν (Στόλιτσα): Στεβάνοβιτς, Φιλίποβιτς (63′ Ζίφκοβιτς), Βούγιατσιτς, Σανιτσάνιν, Ουρόσεβιτς, Φέισα, Νάτσο (74′ Μπαζντάρ), Αντράντε, Ντιαμπάτε, Μένιγκ, Ρικάρδο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X