Προετοιμασία… επί τρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έπρεπε να περιμένει έναν μήνα για να έχει… επιτέλους μία εβδομάδα με μόνο μία αγωνιστική υποχρέωση και συγκεκριμένα αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη πρόκειται για μία κατάσταση η οποία δεν θα κρατήσει παραπάνω από μία εβδομάδα, αφού από τα Γιάννενα ξεκινάει ακόμη ένα γεμάτο και απαιτητικό επταήμερο για τους “κιτρινόμαυρους”.

Τρία εκτός έδρας σε μία εβδομάδα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου και το ένα μάλιστα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι του Αγρινίου και έχοντας ως βάση αυτό θα καταστρώσει ο Άκης Μάντζιος τα πλάνα του τις επόμενες μέρες.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να τελειώνει με την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ώστε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο,τι έκανε δηλαδή με τη Νίκη Βόλου, ώστε να απελευθερώσει την ομάδα σε μία περίοδο που θα υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα προετοιμάζεται για την έναρξη των πλέι οφ τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Από αύριο ο Άκης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες ξανά στο γήπεδο και να δει σε πρώτη φάση ποιούς μπορεί να υπολογίζει, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τις τελευταίες μέρες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα