Προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προηγούμενη εβδομάδα είχε βήματα προόδου στις περιπτώσεις των Καμαρά και Μπρόρσον για τον ΑΡΗ, όχι όμως κάτι ουσιαστικό. Δηλαδή μία οριστική συμφωνία ή άφιξη.

Η σέντρα του πρωταθλήματος απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες και οι “κιτρινόμαυροι” θα ήθελαν ιδανικά να καλύψουν τουλάχιστον το ένα από τα δύο βασικά κενά του ρόστερ.

Οι δύο παίκτες έφτασαν πολύ κοντά στην ομάδα τις προηγούμενες μέρες, πρόκειται όμως για σύνθετες υποθέσεις που περιλαμβάνουν κι άλλες ομάδες όπως και αρκετά χρήματα… Για αυτό δεν είναι τόσο απλές.

Η καθυστέρηση είναι δεδομένη, για αυτό και στον ΑΡΗ ήδη τσεκάρουν εναλλακτικές στο φορ και στα στόπερ τα τελευταία 24ώρα.

Αυτό δεν γίνεται μόνο για το ενδεχόμενο που “χαλάσει” μία υπόθεση, αλλά και για την περίπτωση που καθυστερήσουν. Ηδη αυτό έχει γίνει και ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην περιμένει παραπάνω τους δύο παίκτες…

Άσχετα με τα παραπάνω πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο του Καμαρά όσο και του Μπρόρσον παραμένουν στο “κάδρο” και γίνεται προσπάθεια για να τελειώσουν θετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα