Προκλητικές οι χρεώσεις της ΕΠΟ για την… διαιτησία

από AllAboutARIS

Ακούμε εδώ και πολύ καιρό «φωνές» που προέρχονται κυρίως μέσα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περί Ελλήνων διαιτητών και πως θα πρέπει να ορίζονται αυτοί και να σταματήσουν να έρχονται ξένοι. Ή τουλάχιστον, βγάζουν μία τέτοια πρόθεση από την ΕΠΟ.

Προσέξτε λοιπόν κάτι και θα αντιληφθείτε σε λίγο που το… πάμε.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έφθασε έγγραφο από την Ομοσπονδία, με το οποία ζητάει περίπου 100.000 ευρώ για έξτρα έξοδα διαιτησίας. Μεταξύ αυτών έχει «χρεώσει» για δύο παιχνίδια, αυτό με τον ΠΑΟΚ 24.500 ευρώ και την ΑΕΚ 18.500 ευρώ. Δηλαδή 43.000 ευρώ για δύο αγώνες, ενώ για την περσινή χρονιά το σύνολο ήταν 60.000 ευρώ.

Επιπλέον, η ΕΠΟ ζητά ακόμη 34.000 ευρώ, χρήματα τα οποία αφορούν σε έξοδα διαιτησίας για τα Play offs.

Αυτά τα χρήματα προφανώς αφορούν σε αποζημίωση, εισιτήρια αεροπλάνων και διαμονή των ξένων διαιτητών. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε, τι έξοδα είναι αυτά που τους κλείνουν δωμάτια, τι εισιτήρια, μέσω ποιου πρακτορείου κτλ. Και το χειρότερο όλων, αντί για καλούς ξένους, φέρνουν διαιτητές β΄ διαλογής.

Προφανώς θέλουν να προκαλέσουν τη δυσφορία των ομάδων από το οικονομικό βάρος για να επαναφέρουν τους Έλληνες διαιτητές και τους εκλεκτούς τους σε όλα τα παιχνίδια…

Προτεινόμενα Άρθρα