Προπόνηση για… λίγους στην Εθνική

από AllAboutARIS

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της γαλανόλευκης ενόψει των υποχρεώσεών της στο Nations League, στο οποίο θα αντιμετωπίσει -κατά σειρά- Β. Ιρλανδία (02/06), Κόσοβο (05/06) και Κύπρο (05/06, 09/06), ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Με προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ωστόσο, ουσιαστικά πρόκειται για ανεπίσημη συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας και η επίσημη αναμένεται να γίνει την επόμενη Δευτέρα (30/05). Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης και Μασούρας πήραν μέρος στην προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα ενταχθούν τμηματικά, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους σε συλλογικό επίπεδο.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση υπό τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κ. Κωνσταντινίδη. Πήραν μέρος ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τ. Φύσσας, ο συντονιστής του Στρατηγικού Πλάνου Εθνικών Ομάδων Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Γκουστάβο Πογέτ, αλλά και οι προπονητές της Εθνικής Ελπίδων, Γ. Σίμο και της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος. Πραγματοποιήθηκε με σκοπό την καλύτερη δυνατή συνεργασία όλων των πλευρών και τη σύνδεση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών με την Εθνική Ανδρών.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X