Προπόνηση με την Ελπίδων για τον Παναγίδη (pics)

Με προπόνηση στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας” ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τους κρίσιμους αγώνες με τη Λευκορωσία (Armavir Stadium, 22/03/2024, 13:30) και την Ανδόρα (26/03/2024, 16:00 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης).

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν -πλην του Θωμά Καραμπέρη, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή λόγω τραυματισμού- όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο για τους 2 αγώνες με Λευκορωσία και Ανδόρα για τα προκριματικά του EURO 2025. Μαζί τους, φυσικά, και ο Μιχάλης Παναγίδης του ΑΡΗ.

H εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αρμενία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λευκορωσία στο Armavir Stadium (22/03/2023, 13:30).

Η ξεχωριστή επίσκεψη Γκουγκουλιά και οι ιδιαίτερες ευχές (pic)
Προηγούμενο άρθρο Η ξεχωριστή επίσκεψη Γκουγκουλιά και οι ιδιαίτερες ευχές (pic)
Επόμενο άρθρο Νέα ομιλία της Καρυστιανού για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο (vid)
Νέα ομιλία της Καρυστιανού για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News