Παλίκουτσα: Οι πρώτες μέρες και οι πρώτες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, όσο και το διάστημα που είναι επίσημα τεχνικός του ΑΡΗ.

Ο Κροάτης διάγει μία αναγνωριστική περίοδο στους “κιτρινόμαυρους”, παρατηρώντας και αξιολογώντας την ομάδα μέσα από την καθημερινότητα, με στόχο την όλο και πιο έντονη παρουσία του σε αυτήν.

Σίγουρα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος ώστε να προκύψει μία πρώτη ασφαλής εικόνα όσον αφορά τον 44χρονο και τις μεθόδους του. Παράλληλα όμως με αυτό το διάστημα προσαρμογής που διανύει, προσπαθεί να γίνεται όλο και πιο ενεργό κομμάτι του αγωνιστικού τμήματος μέσα από τον ρόλο που έχει αναλάβει.

Ηδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Παλίκουτσα έχει ανοίξει έναν κύκλο ραντεβού με όλους τους παίκτες της ομάδας που θα ολοκληρωθεί άμεσα, μέσα από τον οποίο προσπαθεί να αντιληφθεί τους χαρακτήρες και φυσικά να κάνει παρατηρήσεις ή προτροπές προς αυτούς που περιμένει περισσότερα.

Η παρουσία του στις προπονήσεις είναι άλλωστε καθημερινή, με τις προπονήσεις να γίνονται υπό το βλέμμα του και έχοντας άμεση επαφή με τον Τόλη Τερζή για ό,τι χρειαστεί είτε ο ένας είτε ο άλλος. Αυτό που εκκρεμεί πάντως είναι η κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ανάμεσα στους δύο άνδρες, με κεντρικό θέμα συζήτησης το υπάρχον ρόστερ.

Στην καθημερινότητα του Παλίκουτσα μπήκε μάλιστα χθες και η Κ-19, αφού βρέθηκε στην προπόνηση των “μικρών” ώστε να έχει μία πρώτη εικόνα και για το υλικό της 2ης ομάδας.

Το θέμα των ακαδημιών δεν είναι στην κορυφή της ατζέντας, σίγουρα όμως θα απασχολήσει στο μέλλον και αφού πρώτα μπει μία σειρά στα ζητήματα της πρώτης ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και δεν είναι λίγα…

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X