Προσωρινή αναστολή στην απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στην Κολωνία

από AllAboutARIS

Η διεθνής ποδοσφαιρική συνομοσπονδία απαγόρευσε στην Κολωνία να υπογράψει παίκτες για την επόμενη σεζόν, με την κατηγορία πως ενθάρρυνε τον 17χρονο Σλοβένο Γιάκα Τσούμπερ Ποτόσνικ να σπάσει το συμβόλαιό του με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και να ενταχθεί σε αυτούς τον Ιανουάριο του 2022.

Τα πειθαρχικά όργανα της FIFA είχαν επιβάλει και πρόστιμο 51.750 ευρώ στην Κολωνία (57.000 δολάρια), μαζί με την απαγόρευση να υπογράψει νέους παίκτες στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, ενώ είχε επιβάλει ποινή αποκλεισμού 4 μηνών στον Ποτόσνικ. Η Κολωνία ανέφερε επίσης ότι η τετράμηνη απαγόρευση του Ποτότσνικ είχε αντίστοιχα ανασταλεί.

Ο γερμανικός σύλλογος πρόσθεσε επίσης ότι ο νεαρός Σλοβένος έφυγε από την Ολίμπια λόγω «πολυάριθμων παραβιάσεων του συμβολαίου» και δεν τον υποκίνησε να αποχωρήσει από την πρώην ομάδα του.

«Τώρα μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στη μεταγραφική αγορά εντός των ορίων των δυνατοτήτων μας λόγω της οικονομικής εξυγίανσης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Κολωνίας, Κρίστιαν Κέλερ, προσθέτοντας ότι ο σύλλογος δεσμεύτηκε να άρει πλήρως την απαγόρευση της FIFA.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X