Η καρδιά του Μαραντόνα μαζι με την εθνική στο Κατάρ

από AllAboutARIS

Η διαφημιστική εταιρεία Bombay και η εταιρεία επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγής περιεχομένου, SDO, πρότειναν η καρδιά του Ντέγκο Μαραντόνα να συνοδέψει το ταξίδι της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022!

«Θέλουμε να εκπληρώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα ήταν η επιθυμία του, θέλουμε η καρδιά του Μαραντόνα να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα στο Κατάρ. Μακάρι να συνοδεύσει την ομάδα, να ταξιδέψει μαζί τους, να είναι σε ένα δωμάτιο, στο λεωφορείο, στο γήπεδο, και εάν ο Θεός και ο Ντιέγκο ήθελαν, επτά παιχνίδια μετά, δίπλα στον πολυαναμενόμενο Κύπελλο. Είναι το όνειρό μας και θέλουμε να είναι όνειρο όλων από εδώ και πέρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα πρακτορεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως αποκάλυψε ο γιατρός και δημοσιογράφος, Νέλσον Κάστρο, θάφτηκε χωρίς καρδιά, για να μην βεβηλωθεί το πτώμα του, αφού δημοσιοποιήθηκε ότι ομάδα οπαδών σχεδίαζε να του αποσπάσει την καρδιά, αλλά και για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η καρδιά του διάσημου Αργεντινού, που πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020 βρίσκεται στο Τμήμα Παθολογικής Ανατομίας της Αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, στην πόλη Λα Πλάτα, κοντά στο στάδιο «Juan Carmelo Zerillo», την τελευταία κατοικία του Ντιέγκο ως προπονητής της Χιμνάσια.

«Μπορείτε να φανταστείτε την καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας και…μπροστά στις συζητήσεις πριν από τους αγώνες; Ίσως είναι ένα όνειρο, αλλά θέλουμε να γίνει πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Λούκας Μεντάστι, διευθυντής του πρακτορείου Bomday.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X