Προφορική συμφωνία με Σίλβα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για να ξεκινήσει η διακοπή των Χριστουγέννων και τα μεταγραφικά να… φουντώσουν ακόμα παραπάνω. Στον ΑΡΗ όμως φαίνεται ότι η πρώτη μεταγραφή είναι προ των πυλών.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Σάντε Σίλβα αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας, πριν ακόμα καταλήξει στη Νότιγχαμ που μπήκε… σφήνα τελευταία στιγμή και έδωσε στον παίκτη το παραπάνω κίνητρο του Νησιού.

Ο παίκτης δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του Θεόδωρου Καρυπίδη, για αυτό άλλωστε “τρέναρε” την υπόθεση Γιαννιώτα και έβλεπε τον Πορτογάλο ως προτεραιότητα.

Ο Ίβηρας εξτρέμ δεν έχει βρει ρόλο στον αγγλικό σύλλογο και είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται. Για αυτό και το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας και επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, φέρνοντας τον παίκτη μία ανάσα από την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι τελευταίες πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι ΑΡΗΣ και Σίλβα έχουν συμφωνήσει προφορικά και το deal θα κλείσει οριστικά εφόσον τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια επιπλοκή που θα περιπλέξει τα πράγματα, ο Σίλβα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου και πιθανότατα 1 ή 2 του μηνός.

Η επικείμενη απόκτηση του Σίλβα συνδέεται με την περίπτωση Χαΐροβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα