Προχωράει και για 10άρι

Η μετακίνηση του Μάνου Γκαρθία στη Κάνσας Σίτι δεν είναι ακόμη δεδομένη, ωστόσο εδώ και μέρες ο ΑΡΗΣ έχει ξεκινήσει προεργασία ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που ο Ισπανός τελικά παραχωρηθεί στην ομάδα του MLS.

Ήδη, έχουν εξεταστεί αρκετές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών και μια από αυτές κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο 24ωρο, τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Η συγκεκριμένη περίπτωση κρίνεται από τους κιτρινόμαυρους αρκετά καλή για την συγκεκριμένη θέση και μάλιστα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη.

Επεισόδιο μεταξύ μαθητριών σε ΕΠΑΛ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Επεισόδιο μεταξύ μαθητριών σε ΕΠΑΛ (vid)
Επόμενο άρθρο Ντουντού: Στην πρώτη τετράδα των κορυφαίων της Βουλγαρίας στις ασίστ
Ντουντού: Στην πρώτη τετράδα των κορυφαίων της Βουλγαρίας στις ασίστ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News