Προχωράει του εξτρέμ για τον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση των ανθρώπων του ΑΡΗ να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης της ομάδας. Και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες βλέπουν ακόμη πιο ζεστά τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό και να προχωρήσουν το θέμα.

Κι όλα αυτά παρά το ότι στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση για την πώληση του Μαντσίνι. Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Το γεγονός όμως ότι ο ΑΡΗΣ προχωράει για την απόκτηση εξτρέμ δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει σπάσει το γυαλί ανάμεσα στην ομάδα και τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Μαντσίνι είτε θα φέρει πρόταση που θα καλύπτει οικονομικά τα “θέλω” των Κιτρινόμαυρων και θα πωληθεί, είτε θα παραμείνει στην ομάδα και απλά θα προπονείται.

Κανένα θέμα Φετφατζίδη

Όπως προαναφέραμε ο ΑΡΗΣ κινείται έντονα για την απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού, ο οποίος όμως δεν θα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται από την ΠΑΕ, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Φέτφα.

Προτεινόμενα Άρθρα