“Πρόβα” Κυπέλλου με… κίνητρο για τους βαθμούς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ πράξη Νο1 από τις δύο που είναι προγραμματισμένες σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών.

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στις 19:30 (AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr LIVE, NS Prime), με τους “κιτρινόμαυρους” να δίνουν ακόμη ένα νττέρμπι από τα πέντε συνολικά που έχουν μέσα στον Ιανουάριο.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ,την ίδια στιγμή όμως θέλει σήμερα βαθμό ή βαθμούς για να μειώσει την απόστασή του από την 3η και την 4η θέση.

Ο Ολυμπιακός έχει άλλες βλέψεις και συγκεκριμένα την κορυφή, μετά τις τελευταίες απώλειες ΠΑΟ και ΑΕΚ.

ΑΡΗΣ: Πήρε και για το Κύπελλο…

Με 21 παίκτες ταξίδεψε η ομάδα από χθες στην Αθήνα, με τον Άλαν Πάρντιου να παίρνει κάτι παραπάνω λόγο του Κυπέλλου με την επόμενη Τετάρτη (15/01).

Νταρίντα και Πάλμα είναι ξανά στα πλάνα του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος έκανε την έκπληξη με την παρουσία του Ροντρίγκες στην αποστολή.

Μοναδικός απόντας για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ενκουλού, το όνομα του οποίου παραμένει στο ιατρικό δελτίο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Luis Palma, Kamara, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με το κίνητρο της κορυφής

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν ψάχνουν σήμερα μία απλή νίκη αλλά το αποτέλεσμα που υπό προϋποθέσεις θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τους «κίτρινους» τον Ρέαμπτσουκ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ αντιθέτως εκτός έμειναν οι Σισέ, Βαλμπουενά και Ουί-Τζο.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

18η αγωνιστική Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Ρόι Ρέινσρεϊμπερ

Βοηθοί: Ντέιβι Μπιτόν (Ισραήλ), Σάγκι Μετζάμπερ (Ισραήλ)

4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοίλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα