“Πρόβα” ντέρμπι στο “Βικελίδης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετακομίζει σήμερα ο ΑΡΗΣ, αφήνοντας το Ρύσιο δύο μέρες πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει ουσιαστικά την τελευταία δυνατή της προπόνηση πριν την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (12/02), με τον Τόλη Τερζή να κάνει και τις τελικές του δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Πλην του Ντουκουρέ ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεσή το, κάτι που του δίνει επιλογές αλλά δύσκολα θα αλλάξει πάρα πολλά στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ένα ερωτηματικά που μένει να απαντηθεί είναι για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μαζικού να έχει προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν. Το δεύτερο είναι στα εξτρέμ με Ματέο-Ιτούρμπε να διεκδικούν μία θέση στα δεξιά αφού ο Πάλμα αναμένεται να είναι στα αριστερά. Ο Ονδουριανός θα είναι το ένα από τα δύο σίγουρα νέα πρόσωπα της επίθεσης, μαζί με τον Καμαρά.

Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας δεν θα αλλάξει κάτι με Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Οντουμπάζιο ενώ στα χαφ ο Ετέμπο θα επανέλθει έχοντας στο πλευρό του -λογικά- τον Νταμπό και τον Νταρίντα πιο μπροστά.

Στη σημερινή προπόνηση εάν θα αλλάξει κάτι στα παραπάνω…

Προτεινόμενα Άρθρα