Πρόβλημα με Ματέο, “μπήκε” ο Σούντγκρεν

από AllAboutARIS

Με ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση άρχισε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σούντγκρεν προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Μάντζιου, ενώ ο Ματέο Γκαρσία αποκόμισε τραυματισμό από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσο για τον Φαμπιάνο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (28/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά, τον Φαμπιάνο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ματέο Γκαρσία, που έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X