Πρόεδρος Έλτσε: “Ο Ντιόπ ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας, είναι πρόθυμος να το αποδείξει”

από AllAboutARIS

Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ δεν στέριωσε στον ΑΡΗ, με την συνεργασία των δύο πλευρών να τερματίζεται πρόωρα.

Ο ίδιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην La Liga και συγκεκριμένα στην Έλτσε, ενώ έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του σημείωσε:

“Πιστεύω σε αυτό που βλέπω καθημερινά. Δεν είχαμε τύχη κόντρα στην Εσπανιόλ, αλλά αξίζαμε τη νίκη. Η Έλτσε έχει μια ομάδα με υψηλό επίπεδο, αν και η θέση στον πίνακα δεν το δείχνει. Μπορούμε βγούμε από εκεί που είμαστε, το είδαμε απέναντι στην Εσπανιόλ”.

Για την προοπτική να συνεχίσει στην Έλτσε μετά το τέλος της σεζόν: “Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Θα δούμε, τότε…”.

Για τα χαρακτηριστικά του: “Είμαι ένας μέσος box-to-box! Μου αρέσει να αμύνομαι αλλά και να αναπτύσσομαι στην επίθεση. Η σωματική διάπλαση είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου”.

Για το ότι τις τελευταίες σεζόν έχει μείνει στάσιμος στην απόδοσή του: “Ήμουν μόνος, χωρίς οικογένεια και δεν είχα το ιδανικό περιβάλλον που χρειάζεται ένας νεαρός”.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Έλτσε, Χοακίν Μπουιτράγκο, είπε για τον Ντιόπ: “Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του παιχνιδιού μας. Είναι πρόθυμος να αποδείξει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα