Πρόεδρος Ίντερ: «Ο Κόντε έφυγε επειδή έπρεπε να κάνουμε περικοπές»

από AllAboutARIS

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αποτελεί τον νέο προπονητή της Ίντερ και τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, στην τεχνική ηγεσία της.

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο τους αποτελεί πλέον παρελθόν από αυτόν.

Ο λόγος της απομάκρυνσης του είχε να κάνει κυρίως, με οικονομικούς λόγους, καθώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αναγκάστηκε να βγάλει στο «σφυρί», πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Η εξέλιξη αυτή, δεν άρεσε καθόλου στον Αντόνιο Κόντε.

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», ο πρόεδρος της Ίντερ εξήγησε σε αυτή, τους λόγους που πήρε την απόφαση να απολύσει τον Κόντε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Ιντερ, σκεφτήκαμε ότι ο Κόντε ήταν ο ιδανικός προπονητής για το πρότζεκτ. Πριν δύο χρόνια καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί του. Ημουν και παραμένω πεπεισμένος ότι είναι ένας νικητής. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, επενδύσαμε τόσα πάνω του και στην ομάδα αυτή τη διετία. Ηδη από το περασμένο καλοκαίρι η πανδημία μείωσε τα έσοδά μας, αλλά συνεχίσαμε μαζί του για να νικήσουμε. Η απόφαση ήταν σωστή» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X