Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Θα γίνει ένα θαύμα, θα νικήσουμε την Μπάγερν και θα προκριθούμε»

από AllAboutARIS

Εχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, την περασμένη Τρίτη (23/11) η Μπενφίκα έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το «Καμπ Νόου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μετά από αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα οι Καταλανοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, θα ταξιδέψουν στο Μόναχο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Μπάγερν. Η νίκη σαφέστατα είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Τσάβι, αν βέβαια και η Μπενφίκα επικρατήσει της Ντιναμό Κιέβου.

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα εμφανίστηκε σίγουρος για το ματς με τους Βαυαρούς, τονίζοντας ότι στο τέλος η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο πρόκρισης.

«Το να νικήσουμε την Μπάγερν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί. Θα γίνει ένα θαύμα, είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε. Ο Τσάβι έχει πολύ δυνατό κίνητρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η άφιξη του Τσάβι έχει δημιουργήσει αίσθημα σεβασμού από τους αντιπάλους μας. Ξέρουν ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X