Πρόεδρος UEFA: «Αυτό το EURO είναι το καλύτερο όλων των εποχών»

από AllAboutARIS

Ο τελικός του EURO 2024 πλησιάζει και την Κυριακή το βράδυ Αγγλία και Ισπανία θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση της κορυφής στο Βερολίνο (22:00 – ΕΡΤ1). Για τον πρόεδρο της UEFA μάλιστα, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αυτό το EURO είναι το καλύτερο όλων των εποχών.

Αναλυτικότερα ο Σλοβένος σε συνέντευξη που έδωσε στο κινέζικο μέσο «Xinhua news agency» μίλησε για το EURO 2024 χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό, λέγοντας πως είναι το καλύτερο όλων των εποχών.
«Τα πάντα ήταν υπέροχα. Κατά τη γνώμη μου είναι πιθανώς το καλύτερο Euro όλων των εποχών. Οι οπαδοί το απολαμβάνουν χωρίς να έχουμε σημαντικά περιστατικά με αυτούς. Έχουμε δει φανταστικό ποδόσφαιρο με κορυφαίες ομάδες. Το μόνο πρόβλημα είναι ο καιρός, κάποιες φορές δεν ήταν καλός και κάποιες φορές ήταν καλός», δήλωσε αρχικά ο Τσέφεριν.

Στη συνέχεια σχολίασε διαφορές εθνικές υποστηρίζοντας ότι η Ισπανία είναι εντυπωσιακή και δηλώνοντας ότι η Σλοβενία τον έκανε περήφανο: «Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής η Ισπανία είναι εντυπωσιακή. Οι άλλοι, όπως η Γαλλία, η Αγγλία και η Γερμανία τα έχουν πάει πολύ καλά. Εντυπωσιάστηκα από τις μικρότερες ομάδες όπως η Σλοβακία, η Γεωργία και φυσικά η χώρα μου, η Σλοβενία που με έκανε περήφανο».

Προτεινόμενα Άρθρα