Πρόκριση και… εύκολα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το Κύπελλο μπαίνει από νωρίς φέτος στη ζωή του ΑΡΗ, ο οποίος στις 15:00 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS) αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιώς στο “Ελ Πάσο”.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν στη διοργάνωση από την 4η φάση και το νοκ άουτ παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Γ΄Εθνικής, αναζητώντας φυσικά την πρόκριση και με όσο το δυνατόν πιο εύκολο τρόπο.

Η σημερινή υποχρέωση για το Κύπελλο έρχεται ανάμεσα σε δύο μεγάλα ντέρμπι για το σύνολο του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα… φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή (29/09).

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αφήσει τους περισσότερους βασικούς του στον πάγκο, ώστε πέραν του ΠΑΟΚ να τους αποφορτίσει και από το ματς υψηλής έντασης το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ηδη από χθες είνα γνωστό ότι έμειναν στη Θεσσαλονίκη οι Μορόν, Μάγιο και Βέλεθ, μαζί με τους τραυματίες Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ.

Η απσοτολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Montoya, Fattore, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Ο Εθνικός βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερή του πρόκληση έπειτα από τρεις προκρίσεις έως τώρα στο Κύπελλο. Η ομάδα του Πειραιά απέκλεισε κατά σειρά τους ΑΟΑΝ (3-1), Χανιά (3-1) και Μανδραϊκό (2-1).

 

Προτεινόμενα Άρθρα