Πρόστιμο για πλακάτ με τον… Χάρο!

από AllAboutARIS

Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, τιμώρησε, μεταξύ άλλων, και την ΠΑΕ Ατρόμητος με πρόστιμο 34.000 ευρώ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, με άλλες 5.000 ευρώ, συν απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δέκα πέντε (15) ημέρες. Όλα αυτά για τον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται  άναμμα 85 πυρσών, επτά καπνογόνων, ρίψη κροτίδας, είσοδος οπαδών για να πανηγυρίσουν τα γκολ της ομάδας και το… ΚΟΡΥΦΑΙΟ:

Μετά το τέλος του αγώνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας (σ.σ. Λουτσέσκου), φίλαθλος της εγκαλουμένης από τη θύρα 7 διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς αυτόν, κρατώντας ένα πλακάτ που απεικόνιζε τον χάρο.

Για την τιμωρία, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X