Πρόστιμο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Με πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ατρόμητο για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Περιστεριώτες θα πρέπει να πληρώσουν 58.500 ευρώ, γλιτώνοντας πάντως την τιμωρία της έδρας. Παράλληλα, ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε και με άλλες 4.500 ευρώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 19.000 ευρώ, ενώ της επιβλήθηκαν άλλα 1.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης στις ΠΑΕ Ιωνικός (5.000), Παναιτωλικός (1.500), ΠΑΟΚ (9.500) και ΠΑΣ Γιάννινα (4.000).

Φωτορεπορτάζ: MOTIONTEAM

Έφτασε κλήση και για τον Καμαρά (pic)
Προηγούμενο άρθρο Έφτασε κλήση και για τον Καμαρά (pic)
Επόμενο άρθρο Το πλάνο του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αστική αναζωογόνηση δέκα εμπορικών δρόμων
Το πλάνο του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αστική αναζωογόνηση δέκα εμπορικών δρόμων

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News