Πρόταση με μισό δις για έναν χρόνο στον Μέσι!

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης «Cadena Ser», η Αλ Χιλάλ δίνει στον Λιονέλ Μέσι το βάρος του σε… χρυσό για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Αναφέρει συγκεκριμένα πως οι Αραβες ανέβασαν την προσφορά τους και από 450 εκατ. ευρώ, δίνουν στον Αργεντινό σούπερ σταρ το αστρονομικό ποσό του μισού δισ. ευρώ για συνεργασίας μόλις ενός έτους!

Την ώρα που η συνεργασία του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν οδεύει προς το φινάλε της, καθώς, μετά και την τιμωρία δύο εβδομάδων που του επέβαλε η διοίκηση της γαλλικής ομάδας για το ταξίδι δίχως άδεια που έκανε στη χώρα του Κόλπου, στο Ριάντ κάνουν τα πάντα για να πείσουν τον «πούλγκα».

Να σημειωθεί ότι με την ιδιότητά του ως πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, ο Μέσι ταξίδεψε στο βασίλειο πολλές φορές για διαφημιστικές δραστηριότητες. Η χώρα του Κόλπου ανακοίνωσε πέρυσι τον Μέσι ως πρεσβευτή της για τον τουρισμό και ο Αργεντινός επισκέφτηκε τη Τζέντα τον Μάιο του 2022, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο για να παίξει σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν με μια ομάδα αστέρων της λίγκας της Σαουδικής Αραβίας, όπου αντιμετώπισε τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X