Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό

Υπό κράτηση βρίσκεται στη Γαλλία ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 33χρονος παίκτης της Σοσό συνελήφθη στα μέσα Ιανουαρίου λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του για επίθεση κατά αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είχε έναν καβγά με αστυνομικό που τον είχε σταματήσει λόγω του τρόπου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα ο Γιαταμπαρέ να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μάλιστα, το συμβάν αυτό έλαβε χώρα το 2017, ωστόσο ο Γιαταμπαρέ δεν παρέστη ποτέ στο δικαστήριο, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται πως ο παίκτης δεν έλαβε ποτέ την κλήση του καθώς αυτή είχε φτάσει σε μία παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία δεν χρησιμοποιούσε!

Η πλευρά του Αφρικανού χαφ έχει ήδη υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης και μια νέα δίκη αναμένεται να διεξαχθεί την άνοιξη.

Βαθμός Αντιπτέραρχου απονεμήθηκε στους πιλότους του Phantom
Προηγούμενο άρθρο Βαθμός Αντιπτέραρχου απονεμήθηκε στους πιλότους του Phantom
Επόμενο άρθρο «Πάτησε» τη Λάτσιο, πέρασε στα ημιτελικά και τώρα μάχη με Ίντερ η Γιουβέντους! (vid)
«Πάτησε» τη Λάτσιο, πέρασε στα ημιτελικά και τώρα μάχη με Ίντερ η Γιουβέντους! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News