Πρώην την Μπαρτσελόνα κατηγορείται για πυροβολισμό

από AllAboutARIS

Μπλεξίματα με τις Αρχές απέκτησε ο Ντάγκλας Περέιρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρα είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος συνελήφθη κατά τη διάρκεια γιορτής στην Μπραζίλια τόσο για παράνομη οπλοφορία, αλλά και επειδή πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα σε δημόσιο χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, νωρίτερα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ σε βόλτα με ταχύπλοο, ενώ κατά την επιστροφή του στη μαρίνα ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φύλακα που του ζήτησε να φύγει.

Κατά την αποχώρησή του, ο Ντάγκλας Περέιρα πυροβόλησε στον αέρα στο χώρο στάθμευσης και οι Αρχές όταν έφτασαν στο σημείο δεν εντόπισαν το όπλο του, αλλά βρήκαν φυσίγγια κοντά στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά εν συνεχεία παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα, ενώ δεν αποκάλυψε που έκρυψε το όπλο. Αφού παρέμεινε δύο μέρες στο τμήμα, εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Ντάγκλας Περέιρα εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2014 και παρέμεινε στο σύλλογο ως το 2019, ωστόσο στο διάστημα αυτό παραχωρήθηκε δανεικός σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Μπενφίκα και Σίβασπορ, πριν τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή η Μπεσίκτας το 2019.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X