Πρώην του ΑΡΗ για τερματοφύλακα θέλει ο Ολυμπιακός

Δύο κινήσεις από την ελληνική αγορά θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ομάδα φέρεται είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, Νίκου Αθανασίου από τον Ατρόμητο, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου για το τέρμα.

Ο Αθανασίου πραγματοποίησε μία καλή χρονιά με τους Περιστεριώτες, μετρώντας 22 συμμετοχές και ένα γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, αποτελώντας προϊόν των Ακαδημιών του συλλόγου. Ο νεαρός αμυντικός (ύψος 1.77μ) έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ.

Όσον αφορά στον Αναγνωστόπουλο, ξεχώρισε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί και στον ΑΡΗ.

Ευρωεκλογές 2024: Στις 21.00 η πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων – Στις 23.00 οι πρώτοι σταυροί (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Στις 21.00 η πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων – Στις 23.00 οι πρώτοι σταυροί (vid)
Επόμενο άρθρο Το τρόπαιο του 2004 στην Πλατεία Αριστοτέλους (pics)
Το τρόπαιο του 2004 στην Πλατεία Αριστοτέλους (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News