Πρώην του ΑΡΗ… κατακτάει και την Ινδία (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και προσφέρει τα μέγιστα στο κομμάτι της δημιουργίας για την East Bengal. Ο πρώην επιθετικός του ΑΡΗ σημείωσε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα Ινδίας, στο 1-0 απέναντι στην Jamshedpur.

Ο 31χρονος φορ μετακόμισε στη Βεγγάλη το περασμένο καλοκαίρι ερχόμενος από την Kerala Blasters και έκτοτε είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του, που βρίσκεται μέχρι στιγμής στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Διαμαντάκος σκόραρε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (21/12), στο 60ο λεπτό, βρίσκοντας δίχτυα με πλασέ από πολύ κοντά, διαμορφώνοντας το 1-0.

Δείτε το γκολ:

Συγκίνησε ο Σιμεόνε με τον πατέρα του: “Ηταν ένα δώρο από εκείνον” (vid)
Προηγούμενο άρθρο Συγκίνησε ο Σιμεόνε με τον πατέρα του: “Ηταν ένα δώρο από εκείνον” (vid)
Επόμενο άρθρο Στον “αέρα” ξανά το σύστημα διάθεσης εισιτηρίων για την Τρίπολη
Στον “αέρα” ξανά το σύστημα διάθεσης εισιτηρίων για την Τρίπολη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News