Πρώην του Ολυμπιακού κέρδισε σχεδόν 3 εκατ. ευρώ με προσφυγή στη FIFA

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Γαλατασαράι για τη λύση του συμβολαίου του και έτσι ο τουρκικός σύλλογος θα υποχρεωθεί να του καταβάλει το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η τουρκική ομάδα αποφάσισε να του τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιο έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο μάτι και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο.

Ο Νορβηγός μπακ προσέφυγε στη FIFA και ζήτησε να πάρει τα χρήματα που θα έπρεπε να λάβει σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο πλευρών το 2020. Ο Ελαμπντελαουί είχε καταθέσει μήνυση με αίτηση που έκανε στο Συμβούλιο Επίλυσης Διαφορών της FIFA και τελικά δικαιώθηκε αφού η σχετική επιτροπή αποφάνθηκε πως η πράξη της Γαλατασαράι ήταν άδικη. Πλέον ο τουρκικός σύλλογος θα πρέπει εντός των επόμενων 45 ημερών να καταβάλει το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ στον Ελαμπντελαουί για να μην του επιβληθούν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα