Πρώτα το αυτονόητο, μετά τα υπόλοιπα…

από Γιάννης Παντελίδης

Ο ΑΡΗΣ έκανε αυτό που έπρεπε στο Πανθεσσαλικό, δείχνοντας χαρακτήρα. Με τους παίκτες να επιβεβαιώνουν τον Τόλη Τερζή, που έλεγε πριν από μερικές ημέρες στη συνέντευξή του, ότι έχουν καταλάβει τι ακριβώς «παίζεται» στο συγκεκριμένο ματς.

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για τα χθεσινά. Ο «κανονικός» ΑΡΗΣ είναι 2-3 κλικ πιο πάνω από τον Βόλο και σαν ομάδα και ως μονάδες κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή αναμέτρηση. Οι Κιτρινόμαυροι έφθασαν πλέον πιο κοντά στον στόχο τους, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Καλό θα είναι όμως μέχρι τότε, η μπουγάδα να έχει τελειώσει. Στα δύο ματς που ακολουθούν, με ΟΣΦΠ μέσα και ΠΑΟΚ έξω, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του για να μην πούμε να πάρει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μένοντας λίγο ακόμη στο παρόν, τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα χθες, αν τα είχε και σε προηγούμενα ματς, τώρα θα κάναμε μια διαφορετική συζήτηση. Με τα αν βέβαια δε γίνεται δουλειά, ωστόσο καμιά φορά, καλό θα είναι να μην τα… ξεχνάμε για να διαπιστώνουμε πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό της αυτή η ομάδα.

Να μην ξεχάσω και μία αναφορά στην dream team των Ευαγγέλου-Ζαμπάλα. Προφανώς κι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, ελάχιστες φορές τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Παρ’ όλ’ αυτά έβαλαν την πινελιά τους στο πέναλτι πάνω στο Νταμπό. Απίστευτο κι όμως δεν το έδωσαν. Έτσι απλά για να σου θυμίσουν ότι κάνουν… κουμάντο.

Λαμβάνω κι εγώ μηνύματα, όπως και πολλοί από τα παιδιά που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, για το μέλλον, την επόμενη μέρα, τις σκέψεις, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις. Ερωτήσεις, σκέψεις και… inside information, από κάποιους, που, ως συνήθως, ξέρουν τα πράγματα από μέσα. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία, όμως όλοι θα πρέπει να καταλάβετε το εξής: η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πολύ κοντά, αλλά ακόμη δεν γράφει ΑΡΗΣ. Ως φαίνεται θα γίνουν πραγματάκια το καλοκαίρι. Δεν είναι για τώρα όμως…

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα