Πρώτα το CAS, μετά θα γίνουν και τα υπόλοιπα…

από AllAboutARIS

Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξαν αρκετά ρεπορτάζ, με βάση τον ΑΡΗ και θέματα που αφορούν σε μεταγραφές, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.

Προφανώς και ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Χερμάν Μπούργος είναι σε επαφή για τέτοιου είδους ζητήματα, ωστόσο υπάρχει μία πολύ σημαντική παράμετρος, που θα επηρεάσει τις όποιες αποφάσεις ληφθούν στο… τέλος της ημέρας. Κι αυτή είναι το CAS.

Οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν νεότερα από το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο. Απόφαση ή νέα παράταση; Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν το CAS θα κάνει γνωστή την απόφασή του μέχρι τις 8 Απριλίου, που ήταν η τελευταία ημερομηνία για την οποία δόθηκε παράταση για το θέμα Ντουρμισάι. Ή αν θα πάει ξανά σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Επί της ουσίας, ο ΑΡΗΣ δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει αν το καλοκαίρι θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Είναι υποχρεωμένος να περιμένει και παράλληλα, πηγαίνουν… πίσω οι όποιες αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε δεν έχει καν τελειώσει η φετινή σεζόν…

Προτεινόμενα Άρθρα