Πρώτη αποστολή Κυπέλλου με ενδιαφέρουσες επιλογές από Μάντζιο!

από AllAboutARIS

Ο θεσμός του Κυπέλλου ξεκινάει για τον ΑΡΗ και στην πρώτη αποστολή ο Άκης Μάντζιος ανακατεύει την… τράπουλα, έχοντας ενδιαφέρον οι επιλογές του.

Εκτός του τιμωρημένου Μπερτόγλιο, απών θα βρίσκεται και ο Κουέστα λόγω τραυματισμού ενώ δεν διακρίνονται στην 20αδα οι Δεληζήσης, Σάκιτς και Λόπεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει Κυπέλλου και την ανακοίνωση της αποστολής:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (01/12), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (1η Αγωνιστική).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X