Πόλεμος ανακοινώσεων ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ…

από AllAboutARIS

Ο ορισμός του Σλοβάκου διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε… πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Πρώτα αντέδρασε ο Ολυμπιακός, ως εξής:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα! Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε.

Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X