«Πόλεμος» Μπάγερν-Ντόρτμουντ μεταξύ Σαλιχάμιτζιτς και Τσορκ

από AllAboutARIS

Σε πόλεμο δηλώσεων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες οι αθλητικοί διευθυντές της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ. Όλα άρχισαν όταν ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς καυτηρίασε την αποχώρηση του Μάρκο Ρόις από την εθνική Γερμανίας επικαλούμενος ενοχλήσεις, για να αγωνιστεί λίγες μέρες μετά κανονικά με την Μπορούσια.

«Με εκπλήσσει που ο Ρόις έφυγε από την εθνική και λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε κανονικά με τη Ντόρτμουντ. Άλλοι παίκτες έκατσαν και έπαιξαν στην εθνική. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όταν είσαι τραυματίας εντάξει, αλλά ο Γκνάμπρι έμεινε, έπαιξε με την εθνική και τώρα είναι τραυματίας», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Βαυαρών.

Ο Μίχαελ Τσορκ απάντησε σε ακόμη πιο έντονο ύφος. «Ο Σαλιχάμιτζιτς θα πρέπει να σιωπά και να ασχολείται μόνο με τα θέματα της Μπάγερν. Ποιος νομίζει ότι είναι;», σχολίασε στο Kicker.

Ο άλλοτε άσος της Μπάγερν δεν το άφησε έτσι. «Είμαι ο αθλητικός διευθυντής της μεγαλύτερης ομάδας της Γερμανίας και είναι δικό μου θέμα για το θα μιλάω. Ο Τσορκ θα πρέπει να σωπαίνει, αλλιώς θα αποδυναμώσουμε πάλι την ομάδα τους για να βεβαιωθούμε πως δεν θα κερδίσουν ποτέ ξανά την Bundesliga».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X