«Πόρτα» της Ατλέτικο σε πρόταση 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για τον Ζοάο Φέλιξ

από AllAboutARIS

Στην πραγματοποίηση της πιο ακριβής της μεταγραφής προχώρησε το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατέβαλε στην Μπενφίκα το ποσό των 127 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 19χρονο Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος άσος, στα δύο αυτά χρόνια της παρουσίας του στους «ροχιμπλάνκος», έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 76 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ. Πριν από μερικές μέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον την Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του.

Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν θέλησε να χάσει τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο και θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, που διαθέτει η ομάδα του. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το ενδεχόμενο η μετακίνηση του Ζοάο Φέλιξ στην Μπαρτσελόνα να πραγματοποιηθεί συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Νέα δημοσιεύματα όμως, αυτή τη φορά από την Αγγλία αναφέρουν πως την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ την παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέθεσε στην Ατλέτικο πρόταση, ύψους 136 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου προχώρησαν στην απόρριψη της προσφοράς των «κόκκινων διαβόλων».

Προτεινόμενα Άρθρα