Πόσο άλλαξες τον Ιανουάριο…

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής έκλεισε και τυπικά το μεταγραφικό παράθυρο, καθώς ολοκληρώθηκε και το «παζάρι» που περιελάμβανε μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΡΗΣ κινήθηκε έντονα προσθέτοντας, αλλά και αφαιρώντας ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του.

Σημείο αναφοράς οι πωλήσεις των Μάνου Γκαρθία και Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Αμφότεροι βασικοί, αλλά όχι το ίδιο επιδραστικοί. Δεν τίθεται θέμα της προσφοράς του Ισπανού σε σχέση με τον Ρώσο. .

Από εκεί και πέρα οι Κιτρινόμαυροι ενισχύθηκαν στα άκρα της επίθεσης, διότι μπορεί να έφυγε ο Σουλεϊμάνοφ, αποκτήθηκαν όμως οι Σπίκιτς και Ντουντού. Τον Κροάτη τον είδαμε και μοιάζει ως μια ποιοτική λύση, ενώ τον Βραζιλιάνο τον… περιμένουμε. Επιπλέον μία πολύ σημαντική προσθήκη είναι ο Χάμζα Μεντίλ. Ο Μαροκινός αριστερός μπακ μπήκε άμεσα στο rotation της ομάδας και με τις τρεις συμμετοχές που έχει μέχρι στιγμής, έχει ήδη «καπαρώσει» φανέλα βασικού. Επιπλέον, για να «γεμίσει» το ρόστερ αποκτήθηκαν ο Ούγγρος πλάγιος μπακ, Μάρκο Κέρκεζ και ο 18χρονος Σενεγαλέζος επιτελικός μέσος Μαμαντού Νινγκ, ως μια κίνηση επένδυσης για το μέλλον.

Αντί-Μανού δεν ήρθε, αλλά υπάρχει Νταρίντα

Ο ΑΡΗΣ το έψαξε για δεκάρι, αλλά μάλλον εγκατέλειψε γρήγορα, ίσως επειδή δεν βρήκε την κατάλληλη επιλογή. Η πώληση του Μανού, άφησε… χώρο για τον Νταρίντα και μερική αλλαγή αγωνιστικού πλάνου. Η οποία πάντως μέχρι στιγμής βγαίνει. Διότι μπορεί ο Τσέχος να μην δίνει όσα ο Γκαρθία στη δημιουργία, έχει βρει όμως ισορροπία με τους Μόντσου και Σιφουέντες, δημιουργώντας μια αξιοπρόσεκτη τριάδα στη μεσαία γραμμή. Και το 4-2-3-1, πλέον μοιάζει περισσότερο με 4-3-3.

Η ενίσχυση στα άκρα

Πονεμένη ιστορία για τον ΑΡΗ τα… άκρα. Στην άμυνα, το… μόνιμο θέμα από τα αριστερά. Ο Μεντίλ μοιάζει ως η καλύτερη επιλογή των τελευταίων χρόνων, αρκεί να έχει διάρκεια. Όσο για μπροστά, σε πρώτη φάση ο Σπίκιτς ως αντί-Σουλεϊμάνοφ έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Ο Σαβέριο έχει ανέβει αρκετά, υπάρχει ο Ντιαντί, ο οποίος έδειξε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν ότι έχει… να δώσει, ενώ αναμένεται και ο Ντουντού, από τον οποίο επίσης υπάρχουν προσδοκίες.

Εξιχνιάστηκε ληστεία μαμούθ στη Χαλκιδική που έγινε σε κοσμηματοπωλείο το 2017
Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε ληστεία μαμούθ στη Χαλκιδική που έγινε σε κοσμηματοπωλείο το 2017
Επόμενο άρθρο Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΡΗ με τον Ήφαιστο Φλώρινας
Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΡΗ με τον Ήφαιστο Φλώρινας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News