Πόσο πιο χαμηλά: «Θα παλέψουμε για να σωθούμε»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πραγματοποιεί μία κάκιστη χρονιά και ο Ρούμπεν Αμορίμ, αμέσως μετά την ήττα από την από την Νιουκάστλ τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την παραμονή.

«Είναι σαφές πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψει για να σωθεί. Είμαστε σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία του κλαμπ και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια την κατάσταση», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι σε μια τέτοια κρίση, ειδικά σε ένα μεγάλο κλαμπ, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις την κατάσταση, ειδικά όταν δεν έχεις πολύ χρόνο για να δουλέψεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να αντιληφθούμε τη θέση μας και να εστιάσουμε στο να επιβιώσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για την ήττα από τη Νιούκαστλ, είπε: «Η Νιούκαστλ είναι καλύτερη ομάδα από μας. Μπήκαν πολύ δυνατά και από τη στιγμή που προηγήθηκαν ήταν πολύ δύσκολο για μας να αντιδράσουμε». Πάντως ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει φιλοσοφία. «Με προσέλαβαν λόγω των ιδεών μου. Αν αλλάξεις απόψεις στις δύσκολες στιγμές, τότε αυτό είναι το τέλος σου ως προπονητής», δήλωσε.

Στο ΑΡΗΣ Midea-Ολυμπιακός με τη Novibet AllAboutARIS TV
Προηγούμενο άρθρο Στο ΑΡΗΣ Midea-Ολυμπιακός με τη Novibet AllAboutARIS TV
Επόμενο άρθρο Αυξήσεις στα διόδια από την πρώτη μέρα του χρόνου (vid)
Αυξήσεις στα διόδια από την πρώτη μέρα του χρόνου (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News