Ρίντιγκερ: “Είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά είπα στον ατζέντη μου Ρεάλ ή τίποτα”

από AllAboutARIS

Κατά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ ο Αντόνιο Ρίντιγκερ αποκάλυψε πως μεταξύ άλλων είχε δεχθεί πρόταση και από την Μπαρτσελόνα, όμως αμέσως ξεκαθάρισε στον ατζέντη και αδερφό του πως προτεραιότητα για εκείνον ήταν μόνο η Ρεάλ.

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ έγινε η πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι έκανε την περίπτωσή του ιδιαίτερα ελκυστική, με την Μπαρτσελόνα να είναι μία εκ των ομάδων που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν,

Όπως αποκάλυψε στην παρουσίασή του από τους “μερένγκες” τη Δευτέρα (20/6) οι Καταλανοί είχαν καταθέσει πρόταση, όμως εκείνος την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνοντας ξεκάθαρο πως προτεραιότητα για εκείνον ήταν να πάει στη Μαδρίτη.

“Η πρώτη φορά που μίλησα με τον Αντσελότι ήταν τον Απρίλιο και αυτή η επαφή ήταν πολύ σημαντική. Τότε ήταν που αποφάσισα να παίξω στη Ρεάλ. Ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι σε επαφή μαζί μου, αλλά ήμουν πεπεισμένος για αυτό που ήθελα.

Φυσικά, υπήρξε και πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά είπα στον αδερφό μου και ατζέντη μου ότι ή Ρεάλ ή τίποτα. Ο Αντσελότι μού είπε ότι με ήθελε στη Ρεάλ και ότι με εμπιστευόταν και ότι θα εξαρτιόταν από εμένα. Αυτό μου αρκεί», πρόσθεσε.

Είμαι έτοιμος να παλέψω για να παίξω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος.
Με τους “μπλε” ο Ρίντιγκερ αγωνίστηκε 203 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 12 γκολ, ενώ πανηγύρισε μεταξύ άλλων την κατάκτηση ενός Champions League και ενός Europa League.

Προτεινόμενα Άρθρα