Ρεάλ Μαδρίτης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Επιβεβαίωση ή έκπληξη στον πρώτο τίτλο της σεζόν;

από AllAboutARIS

Για την πρώτη κούπα της σεζόν θα παλέψουν απόψε (10/8, 22:00, Cosmote Sport 1, MEGA) Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Ο τελικός του UEFA Super Cup φιλοξενείται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, σε ένα ματς που φυσικά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Από τη μια πλευρά η «βασίλισσα», που επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, αν και δεν έχει επίσημο αγωνιστικό ρυθμό, είναι φανερά το μεγάλο όνομα. Από την άλλη, οι «αετοί», που νίκησαν στα πέναλτι τη Ρέιντζερς στον τελικό του Europa League, μετά τη συντριβή από τη Μπάγερν στο πρωτάθλημα, θα ψάξουν το θαύμα.

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με την Άιντραχτ δεν θα είναι ούτε απλό, ούτε εύκολο. Η περσινή της πορεία έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε όποιον δεν την υπολογίσει ή σε όποιον δεν την πάρει στα σοβαρά. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που κλείσαμε την περασμένη χρονιά, δηλαδή με κούπα. Άλλωστε στόχος σου όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι νίκες και οι τίτλοι. Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε και τις έξι κούπες που θα διεκδικήσουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Ισπανών, Κάρλος Αντσελότι.

«Αυτή είναι η ανταμοιβή μας για την εξαιρετική σεζόν που κάναμε πέρσι, να έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης που διαθέτει απίστευτη ποιότητα και στο Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε σπουδαίες ομάδες. Αυτό που αποδείξαμε πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ότι πάντα υπάρχει μία ευκαιρία. Αυτό ισχύει και ενόψει του τελικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Γερμανών, Όλιβερ Γκλάσνερ.

Όσον αφορά τα τελευταία αγωνιστικά νέα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι που… είναι δυνατή, δεν έχει και καμία απουσία, με τον Κάρλος Αντσελότι να κοιμάται ήσυχος πριν το μεγάλο παιχνίδι. Από την άλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, o Κόστιτς έμεινε εκτός για να υπογράψει στη Γιουβέντους, ενώ δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο δεξιός μπακ Μπουτά και ο κεντρικός αμυντικός Ονγκενέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: (3-4-2-1): Τραπ – Τουρέ, Τούτα, Εντικά – Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Λεντς – Καμάντα, Γκέτσε – Κολό Μουανί

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X