Ρεβάνς… ανατροπής και πρόκρισης στο “Βικελίδης”!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηρθε η ώρα που ο ΑΡΗΣ θα παίξει τα ρέστα του για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απόψε οι “κιτρινόμαυροι”  υποδέχονται τον Ολυμπιακό στις 19:30, σε μία βραδιά ανατροπής και πρόκρισης όπως την έχουν στο μυαλό τους, μετά την ήττα με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Ο ΑΡΗΣ έχει δύσκολο έργο, με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται λόγω και των πολλών απουσιών που κλήθηκε να διαχειριστεί τα τελευταία 24ωρα ο Άλαν Πάρντιου, ενώ από χθες δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ντάνιελ Μαντσίνι που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Πλήρης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνωρίζει ότι το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι αρκετά εύθραυστο και θέλει επίσης να κλειδώσει απόψε την πρόκριση.

ΑΡΗΣ: Χωρίς τραυματίες… και Μαντσίνι

O Aργεντινός αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αποψινού αγώνα, αλλά μετά από δικές του πιέσεις αλλά και του Παναθηναϊκού θα βρεθεί από αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Αυτό που “πονοκεφαλιάζει” περισσότερο τον Πάρντιου είναι οι τραυματίες. Καμαρά, Καμάτσο, Νταμπό, Εμπακατά έμειναν εκτός, με τον Πάλμα να επιστρέφει στην αποστολή αλλά να μην κρίνεται 100% έτοιμος.

Αυτό που μένε να ξεκαθαρίσει είναι ποιός θα πάρει τη θέση του Μαντσίνι στην αποστολή, με τον Ροντρίγκες να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo,, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιστροφή Χάμες στα πλάνα του Μίτσελ

Ο Κολομβιανός άσσος επανήλθε στα πλάνα των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη σχεδόν πλήρεις και με στόχο να μην ρισκάρουν απόψε με την πρόκριση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ροντινέι, Ντόη, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού

Η «ταυτότητα» του αγώνα

Προημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος, 2ος αγώνας

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Cosmote Sport

Διαιτητής: Βαντ Ιστβαντ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν (Ουγγαρία), Βένσελ Τοθ (Ουγγαρία)

4ος:  Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

VAR: Καταλίν Κούλτσαρ (Ουγγαρία)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα