Ρεπόρτερ Βαγιαδολίδ στο AllAboutARIS: “Ο Μοντσού θέλει να φύγει – Αυτά κάνει μέσα στο γήπεδο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Μόντσου Ροντρίγκεθ είναι μία από τις επιλογές που ο ΑΡΗΣ έχει σε περίοπτη θέση για τα χαφ του το τελευταίο διάστημα και με τους Ισπανούς να αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη.

Ο 24χρονος χαφ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ αλλά φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει. Ενα ενδεχόμενο με το οποίο η Βαγιαδολίδ δεν είναι αρνητική.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ της Βαγιαδολίδ, Χεσούς Ντομίνγκεζ, ο οποίος επιβείαωσε τη διάθεση των δύο πλευρών να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. “Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Μοντσού θέλει να φύγει. Η Βαγιαδολίδ είναι selling club και θα ήθέλε να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της, αν και δεν είχε αρχικά στο πλάνο της να πουλήσει τον παίκτη”. 

Ποιός είναι όμως ο Μοντσού; Τί μπορεί να κάνει στο γήπεδο και πού είναι το πλεονέκτημά του; “Πρόκειται για έναν μέσο με πολύ καλά νούμερα. Πέρυσι έβαλε έξι γκολ, το οποίο αποτελεί την καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε μία σεζόν, μαζί με τρεις ασίστ.

Οι επιδόσεις του σε άμυνα και επίθεση είναι λίγο συνδυαστικές, ως παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Είναι καλός αμυντικά αλλά πέρυσι είχε πιο επιθετικό ρόλο, παίζοντας όμως δίπλα του και με έναν πιο αμυντικογενή παίκτη. Έναν στόπερ συγκεκριμένα. ‘Εχει καλές επαφές με τη μπάλα. Δεν είναι τόσο γρήγορος αλλά έχει πολλή δύναμη στο παιχνίδι του. Το βασικό του στοιχείο πάντως είναι αυτό της δημιουργίας”, απάντησε ο Ντομίνγκεζ, για να συμπληρώσει ότι, “πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη 2η κατηγορία, οπότε θεωρώ ότι θα φανεί πολύ χρήσιμος στον ΑΡΗ εάν τελικά έρθει στη Θεσσαλονίκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα