Ρεσιτάλ τρίχρονου αγοριού σε γαμήλια δεξίωση: Τραγούδησε τον ύμνο της Ρεάλ και αποθεώθηκε (vid)

από AllAboutARIS

Ένα τρίχρονο έδειξε με μοναδικό τρόπο την αγάπη του για την Ρεάλ στο πλαίσιο μίας γαμήλιας δεξίωσης, παίρνοντας μικρόφωνο στα χέρια του και τραγουδώντας τον ύμνο των Μαδριλένων.

Λέγεται και γράφεται κατά κόρον ότι οι τίτλοι και οι επιτυχίες μίας ομάδας είναι εκείνες που φέρνουν νέες γενιές οπαδών σε έναν σύλλογο και η Ρεάλ έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, ειδικά με τις απανωτές ευρωπαϊκές επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια.

Οι πέντε τίτλοι στο Champions League από τη σεζόν 2013-14 και έπειτα είναι ενδεικτικοί, με έναν 3χρονο φίλο των μερένγκες να στέλνει το μήνυμα πως έχει μπολιαστεί με τόση αγάπη για την ομάδα της Μαδρίτης ώστε να είναι έτοιμος να κλέψει την παράσταση ακόμα σε μία γαμήλια δεξίωση.

Τρανή απόδειξη το παρακάτω video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με έναν πατέρα να καμαρώνει για το παιδί του για το γεγονός ότι ζήτησε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τον ύμνο των μερένγκες, συμπαρασύροντας αρκετούς από τους παρισταμένους στην εκδήλωση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X