Ριέρα: “Κάναμε ένα φθηνό λάθος που μας κόστισε το ματς”

από AllAboutARIS

Ο Ριέρα του Αστέρα σε δηλώσεις του μετά το ματς, υποστήριξε πως η ομάδα του υπέπεσε σε ένα φθηνό λάθος στο πρώτο γκολ των ΑΡΗ το οποίο άνοιξε και τον δρόμο για τη νίκη των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Θεωρώ ότι σε παιχνίδια ισοδύναμων ομάδων, αυτή που θα κάνει λιγότερα λάθη και είναι πιο προσεκτική στις λεπτομέρειες, φτάνει και στην νίκη. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όπως σε άλλα παιχνίδια, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη, θα είχε και το πλεονέκτημα να νικήσει. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με τον Άρη. Κάναμε ένα “φθηνό” λάθος και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο βρεθήκαμε με αριθμητικό μειονέκτημα. Πιστεύω ότι σημασία είχε το πρώτο γκολ, γιατί το δεύτερο δεν έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά μόνο το σκόρ.

Παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μπορούμε να βάλουμε δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους μας. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας, μέχρι τέλους και θα δούμε αν θα πετύχουμε τον στόχο να παίξουμε στα πλει οφ».

Προτεινόμενα Άρθρα