Ρουί Κόστα για Εντσο Φερνάντες: “Δεν θα κλάψω για έναν παίκτη που ήθελε να φύγει”

από AllAboutARIS

Η Μπενφίκα απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Έντσο Φερνάντες από την Ρίβερ Πλέιτ όμως δεν πρόλαβε να τον χαρεί παρά μερικούς μήνες, με τον Αργεντινό στράικερ να αναδεικνύεται καλύτερος νέος παίκτης στο Μουντιάλ 2022 όπου έγινε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Αργεντινής και να δέχεται… πολιορκία από την Τσέλσι.

Το αποτέλεσμα ήταν να ενδώσει στις πιέσεις των Λονδρέζων και να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να φύγει άμεσα από το “Λουζ” με προορισμό το “Στάμφορντ Μπριτζ”, με τον Ρουί Κόστα να αναφέρεται στο “καυτό” σίριαλ που έλαβε χώρα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και να τονίζει πως δεν πρόκειται να κλάψει για τη φυγή ενός… φευγάτου ποδοσφαιριστή.

“Ο Έντσο Φερνάντες δεν ήθελε να μείνει στην Μπενφίκα. Δεν μας άφησε κάποιο περιθώριο. Έκανα το καλύτερο δυνατό, είμαι λυπημένος αλλά δεν πρόκειται να κλάψω για έναν παίκτη που δεν ήθελε να μείνει.

Όταν ήρθε η Τσέλσι και μας χτύπησε την πόρτα, ήταν αδύνατο να αλλάξω το μυαλό του”, τόνισε ο άλλοτε παλαίμαχος μεσοεπιθετικός και νυν πρόεδρος της Μπενφίκα, για να προσθέσει:

“Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών είχαμε συμφωνήσει για την πώληση του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι το καλοκαίρι αλλα δεν ήθελε να μείνει.

Εκείνη τη στιγμή είπα ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο στην Μπενφίκα. Δεν κλαίω για παίκτες που δεν θέλουν να φορούν τη φανέλα μας”.

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι έδωσε 120 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 22χρονο Αργεντινό στράικερ από την 1η Φεβρουαρίου (περίπου το 1/3 των χρημάτων θα πάει στην Ρίβερ Πλέιτ που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης), με τον Έντσο Φερνάντες να γίνεται ο πιο ακριβός μέσος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X