Ρόις: Έκλεισε το deal με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, μένουν μόνο τα ιατρικά

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο Μάρκο Ρόις αναμένεται να γίνει παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αφού απομένει μόνο να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 35χρονος Γερμανός σταρ, που άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 12 χρόνια παρουσίας εκεί και μια σεζόν όπου είχε 42 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε εννέα γκολ κι έδωσε δέκα ασίστ στα 2.281 λεπτά που αγωνίστηκε, συμφώνησε με το αμερικανικό κλαμπ για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο.

Το βασικό εμπόδιο που υπήρχε για την επίτευξη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η Σάρλοτ. Βλέπετε η συγκεκριμένη ομάδα του MLS είχε τα discovery rights του Μάρκο Ρόις, αφού ήτνα η πρώτη ομάδα από το MLS, που θέλησε να κάνει δικό της τον παίκτη, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Όμως εξαιτίας αυτών, οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την λίγκα ήθελε τον παίκτη, θα έπρεπε να αγοράσει τα δικαιώματα αυτά από την Σάρλοτ, όπως κι έκαναν τελικά οι Γκάλαξι πληρώνοντας το ποσό των 350 χιλ. δολαρίων.

Προτεινόμενα Άρθρα