Ρόις: «Δεκαπλάσια στη Σαουδική Αραβία, αλλά επέλεξα την οικογένειά μου»

από AllAboutARIS

Μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ και στο MLS, παρότι είχε στα χέρια του πλουσιοπάροχες προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ο Μάρκο Ρόις.
O 35χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε μετά από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή που πέρασε στην Ντόρτμουντ για να ενταχθεί στους ΛΑ Γκάλαξι, μίλησε για την απόφασή του να πει το «αντίο» στους Βεστφαλούς, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να απαντήσει αρνητικά σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.
«Νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο το να αποχαιρετήσω την Ντόρτμουντ, αλλά το περίμενα ότι θα ερχόταν το τέλος. Είχα συνηδιτοποιήσει ότι είχε έρθει η ώρα να πω αντίο. Στη Γερμανία λένε ότι οι ποδοσφαιριστές μετά τα 35 είναι γέροι, ενώ εδώ είτε είσαι καλός είτε όχι. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.
«Τελικά, αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στη ζωή μου και στην ευκαιρία να φτιάξω μια επιχείρηση εδώ, να κάνω νέες επαφές και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Θα μπορούσα να βγάλω τα δεκαπλάσια στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που έβαζα πρώτα τα χρήματα. Ήθελα απλώς να είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου».

Προτεινόμενα Άρθρα