Ρόμα: Από υπάλληλος στην Amazon, επαγγελματίας ο Μπριάν Σίλβα

από AllAboutARIS

Ο Μπριάν Σίλβα εργαζόταν με μερική απασχόληση στην Amazon στο Παρίσι μέχρι να έρθει στη Ρώμη για να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα. Η Le Parisien έριξε φως στο απίστευτο ταξίδι του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρόμα νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Σίλβα έπαιζε με τους Stains U19 στα προάστια του Παρισιού ενώ ετοίμαζε παραγγελίες στο Amazon. Ο αδερφός του, Στιβ, επισημαίνει στη Le Parisien ότι ούτε ένας σύλλογος στη Γαλλία δεν είχε ποτέ ενδιαφερθεί γι ‘αυτόν.

Ο Στιβ συνεχίζει εξηγώντας ότι ο Μπριάν είχε σταματήσει ακόμη και το ποδόσφαιρο εντελώς για αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Ο μάνατζέρ του στην Nτρανσί, Νασίμ Ελ Αμπντί, εξήγησε ότι στην αρχή της σεζόν ο παίκτης του ήταν εκτός φόρμας αλλά αποφασισμένος να επιστρέψει και συνεχίσει να παίζει.

Την περασμένη σεζόν, ο σύλλογος έγινε η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που προκρίθηκε στα πλέι οφ και επτά παίκτες από την ομάδα συνέχισαν για να ενταχθούν σε έναν επαγγελματικό σύλλογο το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Σίλβα έχει ό,τι χρειάζεται για να ευδοκιμήσει στην Ιταλία.

Ο αδελφός του Μπριάν δήλωσε: «Δεν ανησυχώ για αυτόν. Εδώ, είχε ήδη το δικό του διαμέρισμα, ήξερε να διαχειρίζεται τον εαυτό του. Το ταξίδι του στη ζωή σημαίνει ότι είναι ήδη πολύ ώριμος».

Ο Ελ Αμπντί περιγράφει τον σύλλογο ως μια ομάδα για δεύτερες ευκαιρίες, καθώς η Ντρανσί προσπαθεί να βοηθήσει νεαρούς παίκτες που έχουν αποκοπεί από προηγούμενες ομάδες.

Μετά από μια δοκιμή στην Περούτζια, ο Σίλβα θα περνούσε τρεις μέρες με τη Ρόμα στα μέσα Ιουλίου. Ο αμυντικός έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν για τρία επιπλέον, και αρχικά θα αγωνιστεί για την ομάδα της Primavera, αλλά θα μπορούσε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα των «τζιαλορόσι».

Προτεινόμενα Άρθρα