Ρόμα: Ο Βαϊνάλντουμ έμεινε άναυδος με την υποδοχή των οπαδών στο Ολίμπικο (vid)

από AllAboutARIS

Οι πρώτες ημέρες του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στην αιώνια πόλη φαντάζουν ονειρεμένες, με τον Ολλανδό μέσο να εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί των τζαλορόσι στο φιλικό με την Σαχτάρ.

Το καλοκαίρι του 2021 πήρε την απόφαση να αφήσει την Λίβερπουλ και να μετακομίσει στην Παρί όμως δεν δικαιώθηκε για αυτό το μονοπάτι που επέλεξε, μιας που δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που υπολόγιζε στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Έναν χρόνο αργότερα είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του, μέσω του δανεισμού του στην Ρόμα, με τον Ολλανδό να αισιοδοξεί ωστόσο πως τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για τον ίδιο ως μέλος των τζαλορόσι.

Τα πρώτα σημάδια μάλιστα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, με 500 οπαδούς των Ρωμαίων να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν λίγο πριν υπογράψει και 65.000 άτομα να του προσφέρουν το πιο ζεστό και αυθόρμητο χειροκρότημά τους το βράδυ της Κυριακής στο “Ολίμπικο”, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αυτή μάλιστα η υποδοχή συγκίνησε ιδιαίτερα τον 31χρονο μέσο, ο οποίος την Δευτέρα (8/8) δημοσίευσε το σχετικό video και έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: “Απλά εκπληκτικό! Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή τη συγκλονιστική υποδοχή.

Είμαι πολύ υπερήφανος και ευτυχής που παίζω σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο με τέτοιους θαυμάσιους οπαδούς”. Σημειώνεται πως την ερχόμενη Τρίτη στις 14:00 (τοπική ώρα) ο Βαϊνάλντουμ θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X